skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
-> ilby: no mě by se to asi líbilo víc, ale ještě uvidim, spíš se ptám, kdyby někdo měl za dobrou cenu...
-> Martin2705: tam budes davat normal narazniky cerny? neni to skoda?
Neví někdo o nárazníku na fe kombi přední + zadní černej za dobrý penízky? Pak shánim ještě hlavici řadičky s manžetou (nepotthanou)
-> Martin2705: Jenže jak je buzerujou, to bych nepřekous....
-> Bagrr: tak jdi jezdit s kamionem, to pořád hledaj a daj se tam vydělat prachy.
a řidič v městký jde, zatim tu za posledních 50 let nikdo neumřel
a řidič v městký jde, zatim tu za posledních 50 let nikdo neumřel
-> Martin2705: Mam B, BE, C, CE... Ale řidiče se mi moc dělat nechce (je to vo hubu jak svině...). Radšejc bych dělal o5 na bagru, tak nějak mně to chytilo...
Tak stříbrná je doma, jede jak drak (na BMM 40kW)
Shánim kryt zadního světla, radičku (hlavici)+pytel
Shánim kryt zadního světla, radičku (hlavici)+pytel
-> Bagrr: upřímnou soustrast. Máš řidičák na C? Moh bych ti sehnat flek v dopravnim podniku, řidič MHD, kdybys chtěl. Nebo automechanik,ale to bys musel bejt vyučenej
Ani jidřicháč a ani Hrocháč nejedu.. Jaksi sem v pr*e*i.... viz. skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho... :o/
Tak sem se vrátil ze zelený a je to humus, najeto tak 300 a orezlá, přestříkaná přesto sprejem, prostě humus. Koupim tu dvojku. Nechce někdo mračítka?

1. 50Bmm 2. 40BMM
Mě se jednička taky líbí víc, ale ještě sem jí neviděl, tu dvojku sem už byl projet a nejede špatně (v rámci možností)
Mě se jednička taky líbí víc, ale ještě sem jí neviděl, tu dvojku sem už byl projet a nejede špatně (v rámci možností)
-> THOMMY : Jako bacha Pavel se se mnou chtěl včera vsadit že bude mít dřív škodylaka kterej bude opět neporazitelnej než já provozuschopnou elisu.... A cosik mlel o letošní zimě.....
-> Martin2705: 1 je winer

-> Martin2705: A jakej motor je ta prvni? Podle vzhledu bych sel do ty 1.

favorit číslo 2, ale je to jen 40 kW BMM, zas je k tomu rádio a zimáky
Já už chci auto
! Zejtra jedu kouknout na dvě a snad si vyberu alespoň 1

-> R@ZOR: Musis si to ulozit do kompu,tam na to kliknout,a najede ti "otevrit v programu" A tam klikni na WinRAR archiver....aspon tak to slo me..
-> Bagrr 26.06.07 00:06:43: Taky myslim..kdo si pricuchne k lepsimu,ke skodovce uz se nevrati
-> Bagrr 26.06.07 00:06:43: Taky myslim..kdo si pricuchne k lepsimu,ke skodovce uz se nevrati
-> R@ZOR: jen se nevytahuj.... Beztak se už nevrátíš, uděláš tipo a s tim budeš házet frajery

-> Bagrr: Nez ty budes mit elisu, tak budu mit dojezdenejch 10 rapidu a 10 sedanu..
-> THOMMY : Takovej malej technickej dotaz, v cem otevru ty fotky z toho mailu? Je tam jen jeden noname soubor, kterej nejde v nicem otevrit.

-> R@ZOR: Ty než si pořídíš škodylak tak budu mít elisy odrovnanou
to bylo keců prodam rapla a místotoho bude sedan (ať si taky jednou rejpnu....
)

Jen pockejte, az si taky poridim nejakej ten skodylak, tak vas tam zase vsechny natru

23.06.07 18:47:20 Bagrr má otevřenejk kufr proto že odlehčuje (vyhazuje bordel kterej tam vozí už nějakej ten pátek)
Příště tam pojedu s holou kastlí a jenom volantofkou a řadičkou a pedálofkou a sedačkou řidiče

-> Martin2705: Mno tak to asi neklapne... Tahle je fakt luxuska.... (ta felda co mam namysli)
-> THOMMY : alespoň že ty fáčka mi neujeli

-> THOMMY : Voe je to tragédie když mi utřel nos kdejakej seriovej rapid 136ka.....

-> Bagrr: Ten motor zas takova tragedie jak rikas neni
Ale mohl by jet lip

-> THOMMY : supr:o)
-> Martin2705: No mně bys dal, ten můj njů engine jede snad hůř jak ta původní 130....
sakra, taková škoda, rád bych se zúčastnil, ale bez auta bych tam byl asi prd platnej. Ale počkejte příště, budu mít filcku v kombíku 1.3BMM 40kW, to vas vsechny se zrychlenim tak za 19 vterin natřu:-)
-> all: Po vzoru z minulých akcí jsem si dovolil naházet nějaký fotky a videa na mail- soubory.soubory@seznam.cz ,heslo " hovno " .Prvních 8 položek je ode mě

-> THOMMY : Mno je teda pravda že ten motor na zto jaký sem v něm nechal peníze mně brutálně nasral, ale zatim řešení odkládám, nejdřív si poskládám nápravy do Elisy a udělam plechařinu, pak až začnu řešit to proč to kua nejde tak jak by mělo vzhledem k provedenejm úpravám.... Nejspíš se bude mněit vačka za jinou a asi i rovnou když už se bude kuchat se podle stavu vymění i kroužky... Ale je mi fakt divný že když má ten motor najeto 4t km se ukázal jako enormní slaboch....
-> R@ZOR: říkáš že by se teda na vačku mělo čekat cca 2 měsíce, když bude broušená uz klacku? Ty si měl jaký přesně časování?
-> R@ZOR: říkáš že by se teda na vačku mělo čekat cca 2 měsíce, když bude broušená uz klacku? Ty si měl jaký přesně časování?
-> R@ZOR: No,vysledky jsou asi neznamy
Snad jen,ze Bagrrovi to moc nejede,tobe taky ne, rapidum docela jo,a facka jsou kupodivu srovnatelny
A videa neco malo mam,ale nevim,jak je zverejnit...

-> THOMMY : To je fofr.
Jeste napis clanej, k ty fotoreportazi.
Budou i videa? A vysledky?

Jeste napis clanej, k ty fotoreportazi.

Opět přináším menší žhavou fotoreportáž,pro ty,co se nezůčastnily

-> Bagrr: -> R@ZOR: Kolik za ně? Mám velmi omezenej rozpočet, tak 45
-> Bagrr: :-) Myslim ze i ty :-)
-> Martin2705: Taky bych o jedny vedel 1.6 rv. 96, stribrna, 130t najeto, serviska..
-> Martin2705: Taky bych o jedny vedel 1.6 rv. 96, stribrna, 130t najeto, serviska..
-> R@ZOR: No tak jestli pojedeš ropákem tak si myslim že Thommy bude mít konkurenci

-> Martin2705: Kolik dáš? Byla by ev. jedna s 66t km 1.3MPi 40kW, 99 r.v. Serviska atd....
-> THOMMY : Tak s tim slalomem bys nebyl sám na střeše

sakra, sere mě, že se nemůžu zúšastnit....Nevíte někdo o pěkný felicii?
-> Bagrr: Vezmi
-> R@ZOR: To taky vezmi
Ale jestli pojedu s fackem, tak se slalomu neucastnim...Bych minimalne skoncil na strese a vsechny kuzely prejety

-> R@ZOR: To taky vezmi

Co vzit nejaky kuzely a udelat slalom a jizdu zrucnosti?