skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
Tak se nas tam preci par aut sejde, teda pokud vsichni dorazi..

Jinak v tydnu se mi ozve kámoš se 130 L/A jestli bude mít čas a jeste napíšu známýmu se 106kou 1,4 16V. A budeme mít i kameramana

-> Stepix: Tdi jo
Tak to bude dobrej mix. Puvodni zaměr byl aby o poháry bojovali podobný auta, nejlepe o obsahu do 1400

-> kury: 28.10. by snad mohlo vyjít i mě... že bych protáhl Tdi

-> Martin2705: ty uz mas koupeno ne?:) 60000,- CZK nebo 2300,- € :))
Tak zatim ucast na sprintech potvrdili: Kury Š 120LS (1.4), Simi Š Rapid 136, Kolda Uno 1.5, Ja Fiat Tipo 1.6, Martin 2705 Felda 1.3, ? Bagrr Fileta 1.3MPi, kuryho kamos s mazdou 323 1.3 16V. Kdo dal?

Nedele je takova klidnejsi a vic lidi ma cas. Shanel jsem lidi na minulou sobotu a nikdo nemel cas..
-> kury: Nedelni odpoledne by slo...i to datum..snad stihnu udelat na facku tesneni pod palici...
-> Bagrr: Protoze v sobotu hrozí práce. Třeba kámoš soboty maká a Pavel, říkal, že nedele taky vyhovuje vic.
-> kury: Eeee proč ne sobota? Když se nic nepose*e tak bych teda ev taky dorazil, buď na kukačku s peklem a nebo zkusit filetu

-> Martin2705: To je dobre, tak jeste nekoho vem s sebou

-> kury: Pro mě termín OK
-> ilby: Kolik za ní?
Zdar panove, nevite o nekom kdo by mel zajem o Felcku Combi 1.6MPi,r.v. 99,klimacka,2x airbag atd. ? Nejak mi porad nejede net, takze kdyztak telefon na me 776 329 209 nebo na tatu 720 135 719. Rad bych se zucastnil zas nejaky akce,ale fakan zatim porad nejezdi:(
Tak první návrh, který padl je neděle 28.10

Tak navrhnete dalsi termin spritu,jeste nez nam napadne snih,chtelo by to neco na ukonceni sezony
-> Honza: Jakej byl sraz v patek? Chtel jsem prijet,ale na posledni chvily se do toho pripletly rodinny zalezitosti...

-> Honza: Jakej byl sraz v patek? Chtel jsem prijet,ale na posledni chvily se do toho pripletly rodinny zalezitosti...
-> R@ZOR: Ty we to jsi řekl hezky. Ty sebevědomí

-> Martin2705: Neni dulezity vyhrat, ale zucastnit se!
Nam to aspon zvedne sebevedomi

-> Bagrr: tak to budu asi zas se 40 kW poslední:-)
-> R@ZOR: Mno uvidíme.. Já stejně s raplíkem nevyjedu dřív jak příští rok začátkem léta.... Takže bych se účastnil s naší filetou 50kw

-> Bagrr: Jenze kdyz ja sam tezko muzu rict, co bude za tejden a jestli budu moct vubec jet.. Ale bylo to tam dobry
Nekdy dame jeste jednu akci a to bude i o pohary

-> R@ZOR: příště to chce MINIMÁLNĚ tejden dopředu hlásit...
-> THOMMY : njn. To byla takova hura akce na posledni chvili. Byl jsem tam jen ja, Pavel a Martin s rapidem.A ještě jeden kluk(Kolda mu asi říkaj) Ale byl bez auta, protoze v Unu odesel termostat. Ale srandy byl kopec. Příště snad bude vic lidí, protože tam chceme jet tenhle rok ještě jednou.

-> R@ZOR: Ty voe,driv oznamit to fakt neslo
Jeste kdyz jsou ve stejnym terminu Besiny...na ktery se ale stejne vsichni asi zase vykaslaly

-> kury: Taky koukam.. Asi jsem to dal dost na posledni chvili

-> R@ZOR: Tak koukam zajemcu jak swine. Škoda no, bude malo soupeřů

Tak jsme se s par lidma domluvili, ze si pojedem v sobotu 6.10.07 zasprintovat na letiste do Bechyne. Kdo bude mit chut muze se pridat.
Nejedna se jen o skodovackou akci. Zacatek bude cca v 15-16h.

Upozorňuji že zítra je ten můj malej sraz.Škoda,Favorit,a jiné typy a vozy.začátek v 19:00 u Kaufu a následná spanilá jízda k Aspeře.Kdo chce,může přijet,budu jedině rád,když vás přijede co nejvíce ;)
-> cutik: Aha
-> Honza: Uvidím,ale přijde mi zbytečný rozjíždet jiný srazy,když už máme jakž takž zaběhlý ty u Aspery-> Martin2705: Svojim autem taky nejedu,uděláme zatěžkávající zkoušku kombíku?

-> Martin2705: O.K. Uvidíme..
-> Bagrr: když pojedu tak bych tě vzal
Běšiny jedu.
no tak já bych to viděl že tam se sejdem,a něco jako by spanilou jízdou na Asperu,co vy na to??Tam jde,aby se tam ukázali lidi z Virtu a Favoklubu.A aby se normálně mezi sebou bavili a ne jako jsem to viděl na Aspeře :( Pár vlastních gangů a nikdo s nikým :(
-> Martin2705: Uvidí se, nejspíš bych se k někomu přifařil do auta... Svym nepojedu....
Jede někdo Běšiny?
Mno tak jelkož mne sklátila angína dovoluji si napsat že tenhle pátek ani víkend nemůžu nic, takže ani aspera ani kauf ani finále na výstavišti

-> Honza: jo proc ne...a proc Kauf a ne Aspera....kamos policajt rikal ze tam kazdej patek jezdi a musi! kontrolovat vsecko na aute,takze am ja nepojedu v patek ani nakoupit. :D
-> THOMMY : no ze se zulis jak sl. na hnoji :D
Tak se teda klucí ptám ještě jednou.Byl by někdo ochoten přijet 5.10.2007 v 19:00 ke Kauflandu???Mám potvrzeno,že tam budou už 3 auta+já.Pojede ještě někdo???Každý je vítán!Kdyžtak mi piště sem,budu tu teď častěji.
-> cutik: Jakej hnuj? Mam se urazit?

-> THOMMY : no jo zase jak slunicko.....skoda ze pod tim smajlem neni hnuj :D
-> cutik: Hele kdyže vlastně je to finále? Pátek až neděle nebo jak to je? Bych docela skupinově na něj vyrazil což?
Jinak ohledně účasti, předevčírem sme tam byli ty, já stepix, Honza a Klucí hajnejch:o) Jako ta ouža je monstrózně hustá:o) A to kilo vedle no jedna báseň:o)
Jinak ohledně účasti, předevčírem sme tam byli ty, já stepix, Honza a Klucí hajnejch:o) Jako ta ouža je monstrózně hustá:o) A to kilo vedle no jedna báseň:o)
-> cutik:

cuz chlapaci...tak vas musim zje*at,k Aspere kazdy patek v 20:00 jezdime jen tri lidi....jak je to mozne :-) nikdo neni schopnej sebrat ten svuj zadek a privezt ho? :D tak at se to ted v patek 28.9. zlepsi,ok? :-)
-> Bagrr: já tě cinknu,mám 607 224 790.já mám modrý stroj z dáli připomínající Fávo :)
-> Honza: Kdyžtak mně procinkni ať si tě taky uložim

-> Honza: JJ v klidu.. Nejni to poviný:o) Jinak mně poznáš podle bílý rachotiny imitující škodofku

-> Bagrr: jo díky,uložím si ho určitě,ale tenhle pátek asi nestihnu,nějak se mi začoudilo v autě od palubky :( Musím na tom makat :(
-> Martin2705 11.09.07 12:20:40: Hej ten čas ti nesedí:o)) Organizuju to sice já, ale enem s lidma na který mam telefoun:o))
-> Honza: JJ jak už klucí za mně řekli Jest konáno každý pátek okolo Osmé hodiny u Aspery srážení škodifkářů a exŠkodifkářů:o) Prostě členů virtu:o) Jinak Foun na mně jest 723 010 948... Dycky se pro jistotu ujišťuju pomocí founu kdo dovalí... A pak podle toho navrhuju varianty postupu co a jak se bude dít
-> Honza: JJ jak už klucí za mně řekli Jest konáno každý pátek okolo Osmé hodiny u Aspery srážení škodifkářů a exŠkodifkářů:o) Prostě členů virtu:o) Jinak Foun na mně jest 723 010 948... Dycky se pro jistotu ujišťuju pomocí founu kdo dovalí... A pak podle toho navrhuju varianty postupu co a jak se bude dít

jj, teď v pátek u aspery taky budu od cca osmi