skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
-> S L U K Y: Dobra
Co stala?

Doufám, že do konce května vyjedu! Ta nedodělaná 136gl je na prodej za 5000,-
-> S L U K Y: copak je další v plánu? Žeby něco řady 100 či starší? Nebo zase návrat ke kupátku?
jestli dostaneš víc než 5 tak budeš rád
-> THOMMY : Nene, nekašlu ...to ještě uvidíte! Nevim jakou hodnotu to může mít. Je to origo š136gl ´88rv, je celá jen bez motoru, plechařina-lehce byla vyvařená, teď je 100% bez koroze! Je podstříkanej komplet spodek. Jen nalakovat, dat motor a jezdit. Poraďte kolik si za to můžu říct, já nemám vůbec představu
-> S L U K Y: Tak ty už taky kašleš na škodovky? Na kolik si ji ceníš?
Nevíte někdo, kdo by měl zájem o tu mojí š136gl, stačí ji dát lak a je jak nová! Foto v id
-> THOMMY : Uvidím podle toho jak bude a jak budu v jobu...
A jak zejtra? Bude něco?
-> Stepix: Ne bagrr to nesvolává páč nemá čas:D A jakmile to bagrr nesvoilává tak se nic nedějě páč jedinej bgrr má snad na skro všechny čísla:D Teda alespoň na deset lidí co vim:D

-> Martin2705: nejsme, akorat na to vsichni vedome kálíme
spis ty... ta tvoje vecna absence je neomluvitelna!

-> Martin2705: Ja ziju 

-> Martin2705:

nejste mrtví?
-> Bagrr: Nevim jestli všechno,ale něco bych si určitě vybral...půdu nemám až tak velkou 

-> THOMMY : Hele zběrateli nechceš všecho co tady mam na rápo a sedana za 500,- ? Však víš co tady mam

-> Martin2705: Neposlouchej je
Asi bych ho vzal do rezervy

-> Stepix: dal sem se na charitu...Ale moh bych alespoň za 50, co?

-> Stepix:

-> Martin2705: ty něco nezpeněžíš? co se děje?

-> THOMMY : no jenže zas sem prodal kola a rádio extra, takže to tak hrozný neni, dal sem za ní 38.
Ten nárazník je myslim slušnej, má zavírací díru na kouly a neni ani podřenej nebo tak. Jestli ho chceš, tak si ho vezmi a kdyžtak ho můžeš vždycky byhodit, já ho jinak hodim do kontejneru
Ten nárazník je myslim slušnej, má zavírací díru na kouly a neni ani podřenej nebo tak. Jestli ho chceš, tak si ho vezmi a kdyžtak ho můžeš vždycky byhodit, já ho jinak hodim do kontejneru
-> Martin2705: Tak ta cena pekně spadla z původních 45tis
V jakým stavu je ten nárazník?

Kdo z favoriťáků chce zadní nárazník? Pokud se nikdo neozve do tejden, vyhazuju
tak posměváčci, felda prodaná za 32

-> Bagrr: Za 500 jo? I ty žide

-> Bagrr: 4us,tak zítra vem ty koberce a ty Ipury.Kámoš jede s Accentem a odveze si je!za těch 500 Kč,jo?Jinak zítra počítám s tím srazíkem ;)
-> Bagrr: jo já mu to kdyžtak napíšu!

já se můžu taky přidat
-> Honza: Jestli ho uvidim v jobu tak mu to řeknu:-D
-> Bagrr: Jo super,kámoš by měl ject už taky,takže by se to předalo přímo ;) řekni to i fenclovi,jo?ať jede!
-> Honza: Já bych dorazil a vzal ti ty koberce a ipury co?
Tak co klucí???Jak to vidíte tento pátek 15.22???bude srázek???Nebo se nikomu nechce?
-> Bagrr: já se tento pátek bohužel nepřidám, razim na ples

-> Honza: JJ:-)už mam naspáno:-D
-> Bagrr: tak si piš:607 224 790 A určo napiš,popř, bych se zajel kouknout.Podle času;)
-> Honza: Ty voe ještě že ses připomněl:-D Potřebuju abys mi napsal zprávu abych si tě zase uložil.. Se mi tě podařilo nějako záhadně vymyzat.... Jinak tenhle pátek by snad něco mohlo býti v IGY okolo 19:00 nejvyšší patro garáží.... Ale nejsem si tim zatim jistej... Budu vědět více ve štvrtek či v pátek ráno...
čaudy kluci,úpo nějaké odmlce jsem se vám vrátil :) neplánujete náhodou nějaký sraz Č.B Gangu ??? :)
nebo se čeká až na to pravé jarní počasí ;)?
nebo se čeká až na to pravé jarní počasí ;)?
-> Martin2705: Tak kdyby ten mrzák motor šel alespoň drobátrko kultivovaně a nežral jak protrženej tak bych škůdku snes na dení ježdění v klidu... Ale 4500 Vs. 2000 za dopravu je docela znát:-)
-> Bagrr: a navíc žabožrout
. škůdka je pěkná věc, ale jako leštěnka a vrtat se v tom z radosti a ne to mít na dopravu

-> Martin2705: Ba ne já se jen tak tvářim jakože nic jinýho než škůdka neuznávám a přitom koumám po něčem jinčím spolehlivějším s menší spotřebou na denní ježdění do práce
Ano auto který mam vyhlídlý má všechny znaky který nesnášim... Má motor vepředu napříš, ropák a nejni to škůdka

-> Bagrr: tak to máš dost omezenej výběr, co?3 Chci tě vidět za 10 let
A má to motor pře řidičem

-> Martin2705: Nemám rád nic co je mladší roku 89 a nemá to letící slepici ve znaku

-> S L U K Y:
No ono se sere všechno, jde o to v jakym je to stavu a jak se o to kdo staral. Je to spíš taková osobní preference, někdo nemá rád taliány, někdo francouze, já bych si třeba osobně nekoupil německý auta...

-> Martin2705: pekna mařena :)
-> R@ZOR: Zkusim letos dodělat tu 136GL, takže škodnou mít budu, ale až do toho pustim min ještě 20táců!
-> Martin2705: Nic ve zlym, ale Fiat=fuj! Sere se to!
-> Martin2705: Nic ve zlym, ale Fiat=fuj! Sere se to!
Tak možná taky dezertuju, sice už delší dobu nejsem pravověrnej škodovkář, ale značku sem alespoň držel. Dneska jedu kouknout na jednou krasavici, tak mi držte palce ať to auto vypadá k tomu. Jinak je to 2.0 20V pětiválec 150 koníků v plný palbě kromě kůže...
-> S L U K Y: A mas jeste vubec nejakou sade? Co prijde misto Rapida?
Za 12. Predni okno nemam