skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Praha, 24.7.2003, cca 16:30 hodin
prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 24.07.2003 do 24.07.2003, založil/a
22:10:18
24.07.2003
24.07.2003

U-Geen
skoda mels na nej slohnout email nebo foun a bylo by tady na strankach. JN je sousedni okres takze by nebyl problem za nim dojet nafotit to atd.
22:04:25
24.07.2003
24.07.2003

VOJTA ATC 175
Potkal sem very very cool rapida u Anděla, kousek od kefíru. Fialová perleť, zavařený kliky, krásně sníženej, supek dělený!!!!! kola OZ racing a krásný plechový lemy.. to sou první dojmy, které mě vedli podívat se na tu nádheru více zblízka. Okamžitzě sem zaparkoval svoje přibližovadlo a šel se na to kouknout zblízka... Obejdu hop kolem do kola a jak už mám takovou vrozenou úchylku končím u zadního čela, sehnu se a zkoumám pohonnou jednotku. A favorit,,, á olejový chladič, á omalovánky. Oblezu přířný výfuka koukám z druhé strany á svody 4 do 1 á plastová měrka, že by feleicie?? á co do piči (pardon, ale popisu doslova co se mi honilo hlavou), co to je?? ano ano, dva dvojité karburátory weber.... HM, kouknu do interiéru a jako kdybych koukal do Octavie RS, Černo bílý interiée včerně výplně dveří, dva anatomy... Když v tom auto zapípá a objeví se majitel. Pochválím mu vůz a on mi otevře zadní kapotu. HM, 1500ccm, 130PS, slušný to výkon... Chvilku si popovídáme, dozvídám se že auto brázdí silnice teprve 14 dnů v garáži se na něm pracovalo 2 roky a stálo nemalou sumičku... Ptal sem se na srazy a tak, ale to auto je úplně nový. SPZ byla JNJ .... dál nevim NEznáte někdo???? Tuningu zdar Vojta