Příbram aneb kde byla chyba ...

prohledat
32 příspěvků (zobrazeno 1 až 32) od 08.06.2003 do 10.06.2003, založil/a
řadit dle data
20:33:44
10.06.2003
Žemli - zrušená registrace
2VojtaATC175:Jo tu jsem taky videl pak tam byla jestě taková tmavě šedá a já stál skoro až dole pod tim placem na gumování.Vedle mě stál oranžovej Kadet a zelená Astra(asi:-))Lexmaul
20:04:26
10.06.2003
VOJTA ATC 175
2Žemli: HM, červenou Mantu sem nikde nanašel.... Jedinou co sem tam viděl byla modro žlutá u stánků....
15:24:36
10.06.2003
Milda
2Petkar: Ja bych na velky srazy nezanevrel, ale mela by se zmenit organizace, dal bych ty co chteji soutezit o nej auto apod. - musi se registrovat predem, poslat popis, fotky aby to nebyla naka sunka a tyhle auta soustredit na jedno misto a ne jako ted kdyz si na srazu stoji v rade 10 plechovek a mezi nima jedno libovy auto. Nesoutezici lidi - parkoviste, zakaz jakykoliv jizdy po arealu (jenom prijezd odjezd). je to na delsi povidani ale dokud budou na srazy jezdit idioti tak se asi nic jinyho neda delat
12:20:05
10.06.2003
Petkar
Na srazu jsem anebyl a z toho co jsem viděl a vyčetl z vašich reakcí jsem se jenom uzvrdil v názoru, že pokud na sraz tak pouze na nějaký menší a vysloveně účelově zaměřený. nenechám si auto, na kterém jsem nechal ruce a hromadu práce zničit nějakým kriplíkem, který jezdí v rezavé šunce a tváří sejak je super...

BTW: Organizace srazu, proč si myslíte, že se přestěhoval sraz z Mělníka, teď kočuje a poplatky jsou dost vysoké? Právě kvůli počtu lidí a aut...
23:02:43
09.06.2003
Žemli - zrušená registrace
Ja nevim ale podle mě se tam lidi nudili.Na programu byly napsany jízdy zručnosti a vůbec žádný nebyly.Sprint taky ne a celej den poslouchat co kdo má za úpravy na autě to za chvíli omrzí ne?(ale nezastávam se těch magorů,mě se auto od pátku nehlo z místa)jediná zábava tam byla koukat se na toho blázna s obouchanym BMW jak trhá gumy.Já tam zůstal do neděle a ráno jsme si dali jen tak sprintíky a byla pohodička8
12:59:24
09.06.2003
U-Geen
Ten z toho bavoraku je hrozne kretén.
12:55:29
09.06.2003
Vojta ATC 175
2Tuner#2: Až na úplně malinkatý výhrady s tebou souhlasim... AKce to byla pěkná, Ondru mám rád a moc sem se na tento sraz těščil. Vloni to zkazili idioti s Hondou apod. kteří se musí předvádět, že mu ten schnilej "vřed" hrabe na tráve, to mě bude hrabat i 105ka nebo trabant, že ano?? Po té se Ondra rozhodl že už další sraz nebude...

Pak ho to ale přemohlo a sraz udělal, propagace bylavelká, měl to být nejlepší sraz na kterym sem kdy byl... NO škoda.

Problém by\l asi opravdu v tom, že tam skutečně nebyli žádní pořadatelé.... JO v cizině to možná jde, ale u nás ne! Lidi sou kreténi a tak to taky vypadá a tak to taky dopadlo... JO když je tam 8500 lidí, tak se vždycky nějaký hovado najde....

Ten palič s tim BMW 5 touring byl z BMW tuningu, nevim přesně jak se jmenuje i když tam to jméno padlo, má takové stříbrné BMW AC Schnitzer, pálí vždycky na Zličíně, Čerňáku, v Kralupech a tak - asi nic jinýho neumí. DOstal po právu do držky..... Tolik asi k tomu... Ta holka se z toho prej dostala!
12:44:39
09.06.2003
Vojta ATC 175
2rOMAN: JO to s tebou souhlasim, ve vnitř nikdo nebyl...
11:17:11
09.06.2003
Milda
2Tuner#2: O ceskym charakteru si udelas obrazek pri kazdodenim jezdeni po silnici, proste Cesi sou za volantem prasata a musi se s tim pocitat. Btw nekde sem slysel teorii ze kdo jezdi jako prase je sexualne neuspokojenej nebo neco v tom smyslu. zjednodusene receno prase za volantem = impotent nebo ma maly pero 1 1
11:07:55
09.06.2003
U-Geen
To víš, pár lidí se vožere a pak se nedokážou kontrolovat. To je těžký no.
11:03:50
09.06.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
Já nevím jak Vy, ale viděl jsem tři ročníky GTI mag srazu ve Francii, kde se sjede cca. 15.000 aut a pořadatelé jsou pouze u vjezdu a potom na ploše kde se předvádí jednotlivá auta a mají na starosti program a né hlídání lidí!!!!!!!!! a nikdy se tam nic podobného nestalo!!!!!!!!!!!! a PROČ asi???????????? Je to jen a jen v lidech a je tam úplně jiná morálka a nikdo by si nedovolil jezdit mezi lidma jak howado - prostě český národ se musí vodit za ručičku a pořád hlídat - a TO MĚ SERE - fakt jsem z toho hodně vytočenej a nedivím se klujkům, že žádné příště asi nebude - a je to škoda, protože tenhle styl srazů mě vyhovuje nejvíc - samozřejmě mám rád i malé akce, kde jde zas spíš o pokec s kamarádama.
10:34:03
09.06.2003
U-Geen
No evidentne si misto 80 malo prsatejch divek meli vzit 80 goril.
10:31:07
09.06.2003
Milda
2U-Geen: Hm, zajimavy ze primo ve zduvodneni ukonceni srazu na miste se mluvilo o smrtelnyvh nehodach, snaha organizatoru udelat pohodovej sraz je sice chvalyhodna, ale spolihat na to ze se tam vsichni jedou podivat na pekny auta, pokecat a proste si to uzit svedci o tom ze to hrube podcenili. 99% lidi je opravdu takovych, ale s tim 1% debilu ktery si dokazujou prasackou jizdou mezi lidma jaky maji super auto, proste musi pocitat.
10:23:05
09.06.2003
Milda
2Tuner#2: No nezlob se na me ale kdyz v celym arealu vidis poradatele akorat u vstupu a pak na kamionu (situace od 15:00 do ukonceni), tak to proste neni zvladnuty. Ze se najdou debilove tak s tim musi pocitat a mit tam lidi ktery je usmerni. Stacilo by bohate par poradatelu s vysilackama rozmistenych po plose, kdo by jezdil jak hovado - nahlasit SPZ, tu vykecat do eteru a myslim ze dotycnyho by si pak normalni lidi podali. Zbytek vyhrad viz diskuzni forum na autotuningu, byl sem jenom chvili tak nemuzu posoudit zachody, vodu, jidlo apod. Ja jim chvalim snahu udelat poradnej sraz, ale musi ho taky poradne zabezpecit, srovnej treba s Besinama - cca. 120 aut (pres 40 poradatelu). Proste po navsteve tyhle akce me presla chut jezdit na velky srazy. A hlaska ze si to mam zkusit sam tady neobstoji, co se tyce organizace tak to neni jenom muj nazor (opet viz forum na autotuningu).
10:23:03
09.06.2003
U-Geen
jinak vyjadření z aktuální www.autotuning.cz/

radši zkopnu:

"Takže zde jen základní informace o srazu, který byl předčasně ukončen díky neukázněnosti některých z diváků. Vím že je to pro všechny obrovské zklamání, pro nás asi největší.

Kolují zvěsti, že zde byla smrtelná nehoda! NENÍ TO PRAVDA! Všichni, kteří se účastnili na nehodách jsou mimo nebezpečí života.

I přes to, že jsme na letišti měli 80 lidí, někteří se uhlídat nedají. Možná spíše bylo štěstí, že to byli dobrovolníci, kteří na sobě neměli reflexní vesty, jelikož by asi nepřežili. Chování některých lidí bylo dost nebezpečné. A jinak ano my jsme situaci podcenili, protože na letišti jsme měli mít tým min. 200 nabušených goril, které by pár lidí umoudřili. Jenže to se zase nesmí, pak je to posuzováno jako ublížení. A kdo se také postaví do cesty rozjetému autu.

Asi je opravdu nejlepší dělat srazy se sprintem, který Vás zajímá víc, než to co se na jednotlivých autech udělalo. My jsme chtěli dělat naopak srazy poklidné (proto ta 10km/h rychlost v areálu) s tím, že všichni uvidí, co máte na autech zajímavého a občas jsme vytáhli i tajné informace o jednotlivých autech. Takhle to holt zde nejde. Proto již nebudeme takovýto ani jiný sraz pořádat. Ale můžete jezdit na spoustu ostatních, které jsou pro vás připraveny.

Předání pohárů a POLOtovaru proběhne s největší pravděpodobností v Hradci Králové 28.6. na II. TUNING PÁRTY (www.tuningparty.cz). Ještě se ovšem musíme domluvit s organizátory akce, takže prosím vydržte a hlavně nevyhazujte očíslované lístky. Krabici s útržky máme, ničeho se nebojte.

Díky moc za pochopení a v Hradci snad bude vše v pohodě.

Info o akci: 2200 aut, 8500 lidí.

"
10:17:27
09.06.2003
U-Geen
10:14:25
09.06.2003
Milda: tak zkus něco takovýho uspořádat Ty a pak kecej - já vím, že Ondra a spol. tomu věnovaly půl roku a organizace na tak velký sraz byla super!!! Nebýt pár čůráku, kteří to zkazily a hlavně toho hovada na motorce - toho bych pověsil za koule do průvanu - sorry že jsem tak sprostej, ale fakt si to vyzkoušej a pak kritizuj!!!!
10:12:42
09.06.2003
Milda
2Tuner#2: Tys tam byl taky? sme se mohli srazit kdybych to vedel
10:11:28
09.06.2003
Jinak pěknejch aut tam bylo hodně a nevím které bych vybral jako nej. Za zmínku stojí Ibiza s měňavkou, ten Golf co stál vedle, Golf z escape 6, červená Honda CRX na 18", Rosťovo Corrado, tradičně modrej Favorit a ještě určitě řada dalších - nechci někomu ukřivdit. Co ale bylo bída - to byly Škodovky - samej buran tuning, samolepky, plasty - no prostě hnuuuuus. jediná pěkná byly bílá 130 - udělaná do stylu okruhovky s mooc pěkným motůrkem. viděl jsem i na vlastní oči tu zelenou jak kritizoval Hípa a měl pravdu. Kasle schnilá tak, že vzadu neměl držák na zástěrku a byla tam díry, lak sice hezkej, ale hodně hrbolatý a přední náprava na dorazech (asi to má super jízdní valstnosti :o)) s dvoupístkama!!! a vzadu kejvačka - na to že v tom má 1,8l motor tak hrůza - bál bych se s tím vyject.
10:11:07
09.06.2003
Milda
2Tuner#2: Tak to ti musim odporovat, oragnizacne to bylo totalne posrany
09:51:21
09.06.2003
U-Geen
Ja se těším na tenhle vikend na Rozkoš mohlo by to bejt prima
09:41:37
09.06.2003
Musím se zastat Ondry a jeho spoluorganizátorů - akce to byla super, organizace taky, ale to že někteří čeští "tuneři" jsou čů*áci - s tím na této mega akci nikdo nic neudělá - to by na jednoho účastníka musel být jeden vyhazovač - lidi jsou fakt koko*i a vůbec se nedivím, kdyby se tako super akce příští rok nekonala - chudáci kluci co to půl roku organizovaly...
20:19:54
08.06.2003
Milda
Tohle byla naprosto organizacne nezvladnuta akce. Pokud vsude deklarujou ze v celym arealu plati rychlost 10 km/h a bude nad tim bdit policie tak je to sice hezky, ale v celym arealu sme s rOMANem potkali poradatele akorat u vjezdu a pak na podiu, nikde jinde ani noha. Kazdej druhej tam jezdil jak curak. Vzhledem k cene vstupnyho a vjezdnyho a poctu zucastnenych lidi si myslim ze by nebyl problem zaplatit 20 lidi ktery by to tam trochu usmernovali. Rozdeleni plochy taky plan super, skutecnost na hovno. Proste tenhle sraz me znechutil jakykoliv mega akce a odted jezdim jenom na mensi srazy Skodovek.
16:09:38
08.06.2003
JohnyJ&120M - zrušená registrace
ale zas na jednu stranu nemaj tam jezdit na mašinách.taky sice plánuju jet autem na moto sraz,ale necham ho na parkáči.

stejně byly buď ožralý nebo sjetý...
16:09:09
08.06.2003
ale zas na jednu stranu nemaj tam jezdit na mašinách.taky sice plánuju jet autem na moto sraz,ale necham ho na parkáči.

stejně byly buď ožralý nebo sjetý...
16:06:45
08.06.2003
největší magor byl asi ten s bmw combi.jak to zrušili a lítal tam po celý runwayi.každý na něj řval a pak ho nakonec zastavili a dali mu po tlamě.nevíte někdo jak dopadla ta frajerka z pátka a ta včerejší?(lidi řikali že jedna má otřes mozku a druhá death).
16:02:46
08.06.2003
rOMAN
2VOJTA ATC 175: na prijezdu mozna byli ale primo v arealu nikdo nebyl...nebo jsem teda nevdel nikoho kdo by usmernoval ty magory co museli ukazavat jak maji rychle auta.
15:37:30
08.06.2003
VOJTA ATC 175
Musim dát ale za pravdu, že na každym srazu s takovou účastí se najdou kreténi, ale dost těžko tam můžeš mít nějaký vyhazovače, který je vykážou.... No nevim...
15:33:59
08.06.2003
Žaky
Kamos byl a po 2 hodinach znechucene odjel,prej slaba organisation a to ze tam magori fakt litali mezi lidma.78
15:25:40
08.06.2003
VOJTA ATC 175
2rOMAN: Neni pravada. Od rana byli pořadatelé na každém vjezdu a na každé křižovatce dvou cest usměrňovali auto kterym směrem má jet a kde zaparkovat. Kdyby ste si přečetli program, příjezd aut byl plánovám do 10hodin. Tato část spolupořadatelů odjížděla někdy kolem poledne.....
15:03:38
08.06.2003
rOMAN
Chyba byla ze poradatele jsi nejvis potkal u vjezdu a na podiu a vic ani tuk ....pak tam ty volove jezdi mezi lidma 120......taky IQ kykve
14:53:42
08.06.2003
co vy na to,kdo jste tam byl?
Extreme Tyres