Takze mame za sebou 3. sraz stranek a ja bych Vam chtel strasne podekovat... Bylo to naprosto sqeli, a jsem moc nadsenej...
Jmenovite bych chtel podekovat:
TUNEROVI za super znacky skoda z nerezu :-), Matsoftovi, ze mi ukazal jak rychle jde u cabria stahnout strecha :-), Ludkovi, za dobrou organizaci srazu a vtipne komentare, U-geenovi, za samolepku skoda virt, Zazovi, ze mi ukazal motor, Saskynovy2, za kulisu razeni, Karlosovi, za dobrej pokec, VeTevovi, Komarovi, Saskynovy slecne :-), TUNEROVI slecne, za to ze je ve skutecnosti hezci nez na fotkach :-))), Tunerovi#2 , Jurisovi a Johny Dethovi za pokec, Bobrinovi, ze si jeste nekoupil kola :-))))) (vtip)
a uz nebudu jmenovat, nebo bych na nekoho zapomel a to by me mrzelo... kazdopadne sem rad ze sem mnohe z vas konecne poznal osobne, a ze sem si s Vama dobre pokecal, a konecne vam taky zive ukazal tu svoji káru :-)))
a jeste vam chci podekovat, ze mate takovy superk kary (Juris, Tuner, Tuner2, U-geen, Zazza, Komár, atd. atd.) a ze se o ne dobre starate a delate nam dobry jmeno...
uuu, to sem se rozepsal