hehe tak já se dneska zapomněl a jako starý mazík co všechno zná a všechno ví, jal se předjíždět v obci kde přežívám:) no zapomněl sem se a ručička byl na 80ti, máme na začátku takovej ten hentototo ukazatel a žeprej 83 a to sem bral kamiona a před nim jeli 50 km/h policisti, já si je nevšim, no co, řekl sem si a teď mi daj pěkně do těla zaparkoval sem u nás, dojeli až na parkoviště vystoupili já dělal mrtvýho brouka a že nic:) pane řidiči........ já sem vykoukl a to známej co bydlel u nás ve vchodě, no to byla náhoda, spadnul mě kámn ze srdce, říkal mě že pokuď se to budew opakovat tak něco uvidím:) já se jen pousmál, páč s jeho synem - taky příslušník, chodím na pivo, takže se dobře známe.
Tenhle tejden je takovej hektickej, jezdím nějak rychlejc, holt z práce chci bejt brzo doma
A co dodržujete 50tku v obci, já se přiznám já snad nikdy nejel těch 50, jen když sem viděl někoho na přechodu, nebo děti jdoucí ve skupince s vychovaatelkou a podobně, to sem ukázněnej a pustím je , ale jinak si to pádím 60 - 70 kdž nikdo nikde není, zatím ťuk ťuk, nikde radar, vych se asi divil, ale třeba by u něho seděl onen syn, v mírně podnapilém stavu z předchozího večera, to bych se asi neudržel

- kouzlo malých měst