Pokuty

prohledat
93 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 16.01.2005 do 03.03.2005, založil/a Climber - zrušená registrace
řadit dle data
09:10:00
03.03.2005
qwerz
Dobrá byla taky příhoda kamoša ze žigulem..pochopitelně ne moc v sériovém provedení..:c)

P-pane řidiči, víte že vám nesvítí vepředu jedno světlo?

K-co..? Vono jak tam mám ty 100W žárovky tak to svítí jak obě..

P-cože tam máte..? A co ten zvuk....?

K-to je můj vlastní...

P-aha..tak to bude te mít za 1000,-...

Prý se s ním fakt bavit moc nedalo..
09:03:27
03.03.2005
qwerz
Mě chytli když sem vezl kamoše z hospody v jeho autě - 1kovej golf. Předjeli mě, rozsvítily červenej napis... a už to začalo..

P-pane řidiči, vystupte si..víte že vám nesvítí zadní světlo..?

J-cože? Jak je to možný, to mě musel před chvílou tam někdo nacouvat..(bylo rozbitý)

P-ale tady koukám, že to už bude dlouho-máte to zatřené základovkou...

J-kde, ukažte..no jo.....

P-máte lékarničku?

J- odešel sem do kabiny zeptat se ne zrovna střízlivého majitele ..máš lékarničku? .. já nevim..

P-už netrpělivý.. otevřte kufr..

J-zalezl sem spátky do kabiny, jak votvíráš kufr..? na, tady je klíč..

P-máte lékárničku..?

J-začal sem se prohrabovat, pak sem zvolal do kabiny, vole máš lékarničku? ..nemám..

P- ...trojúhelník, žárovky..rezervu..

J-z kabiny ta samá odpověď..nemám..

P-už nervózní..čí je to auto?..ticho.. To je vaše..?

J-ne, tady kamaráda, vezu ho domů..

P-aha..a máte prasklé přední okno.. Takže světlo, okno, trojúhelník, lékárnička, rezerva..to byste měl mít za 5000,-..

J-cože? To vám to auto tady raději nechám, a půjdu dom pěšky..

P-no...tak to máte za 500,- (5x100) a jeďte...
12:31:05
02.03.2005
Simi
-> Pet: byla tam devadesatka... :-(
12:18:48
02.03.2005
Pet
To tam byla dvacítka a nebo si to hnal 200 4
12:09:59
02.03.2005
Simi
Stavej me porad, Meapa predtim staveli taky pravidelne. Kol (15") si zatim nikdo nevsiml, akorat jednou jeden nadopovanej kralicek s placackou povidal, ze se mu nelibi vzadu ty 3cm ocelovy podlozky a vepredu ty o 1,5ot riznuty pruziny (poznal to sam, my sme mu to nerikali :-). Taky nam poradil, ze si mame vratit matku na steft motor/prevodovka, aby nam ten motor nevypad... :-)

Jednou me napomenuli, ze mam pruh na prednim skle a to ze byt nesmi (to bylo za toho prvniho krystofa). Pry kdyby me staveli jejich kolegove, mel bych to s pokutou...

Jinak pokuty:

- 500 za udajne projeti stopky na motorce (nemel jsem pry na zemi obe nohy, nybrz jenom jednu, coz pry neni zastaveni, ackoli bych nikdy neradil jednicku za jizdy...)

- v lete 2003 pokuta 1000 kc za prekroceni rychlosti (tusim, ze to bylo asi o 30km/h). Doted si za to nadavam, ja vedel, ze se s tou lagunou nemam honit a uz vubec ne ji predjizdet...

- v prosinci 2004 mi prisla fotecka z radaru s prekrocenim rychlosti o 78km v hod... chteli 5000, ale spis byl ulozen "ad facta" :-)
08:27:44
02.03.2005
Majkl
-> Pet: zas tak ne, ale docela me to bavi 3 3

-> Pavel Korbelář: to vis, aby toho na me namel malo, ale docela koukal co sem mu vsechno prozradil9

-> Gryzly: ne ne, co ja vim tak pokuty se nekumulujou, a kdyby se to nahodou nepromlcelo a vyhmatli me doma, tak si s financakem muzes domluvit splatkovej kalendar, treba na 50Kč mesicne (tohle mi rekl jeden z mnoha policistu, ktery me staveli)
07:48:16
02.03.2005
Gryzly
-> Majkl: tý vole šest a půl litru na pokutách. počkej až příjde za dva roky exekutor, bude to za 55 000,- 3
21:18:21
01.03.2005
Pavel P@nkáč
-> Majkl: ty jsi pěkné hovádko ani se mě tomu nechce věřit 51 nejlepší je jak se doznal k těm úpravám kterejch si švestka nevšml!!!
12:08:48
01.03.2005
Pet
-> Majkl: Ty si pěknej rebel 3
09:29:39
01.03.2005
Majkl
A jeste jednu...

Me zastavily v noci ze se jim nelibily vzadu dvojity blinkry...

Pane ridici vystupte z vozidla..

Co mi reknete k tem zadnim svetlum?

J: Svitej pekne co?

P: JaktozeVam blika zpatecka jako blinkr??

J:to je takova uprava, ale zpatecky mam, chcete je videt?? (mam je v kostkach pro puvodni osvetleni SPZ)

P:to me nezajima, jaktoze nemate spatecky..

J:mam ale jinde

P:to me nezajima... a jaktoze nemate technickou?? (uz rval)

J:nemam na to penize... ale auto je v poradku, je to jen o penezich..

P: a jaktoze mate na benzin...??

J:ja jezdim na plyn..

P:...dyt to neni tak drahy ne??

J: ale je skoji to kolem 2000Kč

P:to neni mozny, maximale tak 1000Kč

J:to jo, ale oficialne, dyt vite jak to chodi ne??

P:to nemyslite vazne(HOOODNE NASRANEJ), rict policejnimu prislusnikovy ze jde udelat technicka jinak nez oficialne...

J:myslim!!

P:bude to 1000Kč pokuta mate hotovost??

J:nemam a mit nebudu....

P:takze na slouzenku

J:ja ji stejne nezaplatim, dyt vam rikam ze na to nemam...

P:to nemyslite vazne...

J:jo, kdyz mi ted date pokutu tak o to dyl budu jezdit bez technicky...

P: to teda nebudete...

P:jestli vas s tim jeste nekde potkam tak vam to necham odtahnout a pujdete si to vysvetlit na obecni urad (nebo kdovikam)

J:tak jo

Napsal slozenku a nasranej odjel

(dodnes mi nic neprislo. posledni pokuta obrzena v cervnu, celkem dluzim na pokutach 6500,-)

PS: Vsem zde slibuju, ze uz nejezdim, bez technicky...
09:19:59
01.03.2005
Majkl
-> All: Me zastavily na tupolevovy v praze u tesca:

P:vystupte si z vozidla a vezmeme to od zacatku...

Ja: Tak jo

P:Pretazena haubna, hlasitej vejfuk, zavareny kliky..

Ja: jasne ja vim, jeste nemam osvetleni SPZ, nepasuje barva podle OTP,Zkraceny pruziny, mam ciry svetla a mnoho dalsiho...

P: to sem rad ze ste si toho vedom..., jeste mate podhusteny kola...

J:to nejsou podhusteny, jen 185 gumy na uzkejch skodovackejch 14 rafkach tak to tak vypada...

P:aha

P: a mate propadlou technickou.. (asi mesic)

J:ja vim, neni cas a penize

P:pockejte v aute bude to za 1000Kč

J:tak jo

po chvili prisel a rika: tak mate stesti pane reiter nenasel sem ani jednu slozenku... JEDTE!!!
17:30:25
14.02.2005
MAJK
king-------- já už rapouše nemám prodal sem ho .10 10 10
11:53:36
14.02.2005
King
2 Majk: A dali ti benga nejaky potvrzeni, ze si jel Rapousem 180km/h - mohlo by se to hodit pri prodeji1
18:03:32
13.02.2005
DJPeter-M - zrušená registrace
-> Stepix: déšť je ještě fpohodě, ale jak mi škvara z cesty od kol fabie bez zastěrek střílí do kapoty tak bych zabijel...121
17:22:09
13.02.2005
Jirik - zrušená registrace
Víte tso je taky zajímavý ? Že zástěrky nemusí mít auto se sklonem nárazníku nebo blatníku x stupňů. Bylo už řečeno.

Ale když vidím některý nový auta, jak mají zezadu odkrytý celý kolo, tak to nechápu. To i ta blbá škodovka má kola v podstatě schovaný pod převisem blatníku.

Zrovna tak je zajímavej fakt, že se zástěrkama jsem měl zasraný auto vždycky až na střeše. (Třeba když napršelo) a co jsem je sundal, tak mám zadní blatníky čistý. Tak ať mi někdo řiká, že to házím někam do 3 metrů za sebe. 8
17:13:25
13.02.2005
Stepix
-> Gryzly: máš pravdu, mě by akorat zajimalo, jaky magoři to tam homologujou, protože ja na škodovce se zástěrkama nedelam za sebou takovej brajgl jako homologovana fabie co je mit nemusi! Schválne, kdyz vás nekoho predjede fabie nebo jinej podobnej vuz se snahou o moderni design, samozrejme bez zasterek a prsi, tak mam co delat aby mi to sterace pobrali! a nerikejte mi ze to to lita z boku kol nebo neco takovyho, kdyby bylo po mym, tak zasterky az na zem!!!!!!!!3 delam si srandu
13:35:26
13.02.2005
Gryzly
zástěrky musej bejt na autech který jsou sněma homologovaný.Ty co jsou homologovaný bez, tak ty je nemusejí mět.
12:56:31
13.02.2005
MAJK
já dostal pokutu 1000kč zato že sem měl na rapošovy jenom jeden stěrač na předním okně a že sem něměl pas.druhá pokuta byla když me chytli jak jedu rychlostí 180km a to sem dostal jěště ktomu že sem neměl na rápošovy přední nárazník. 2100kč byla ta poslední pokuta to je tak asi měsíc4 4
12:47:13
13.02.2005
kirri
už mlčím, už mlčím63
12:30:07
13.02.2005
Borin - Král tuzerů
-> K!RR!: No jo v tý pokutě bylo taky že nemám plácačky.....Na škodovkách bejt busej ale na autěch s jiným sklonem nárazníků bejt nemusej 1
12:24:56
13.02.2005
kirri
-> DJPeter-M: zástěrky nejsou povinný na 100procent
12:13:21
13.02.2005
Borin - Král tuzerů
-> Gryzly: Byl jsem rád že to bylo tak málo mohli mi dát litr tak jsem souhlasil 1
09:36:43
13.02.2005
Gryzly
-> Borin: tak to bych je poslal někam. Normálně bych s pokutou nesouhlasil a požadoval správní řízení. Teda kvuli těm foliim.
08:11:38
13.02.2005
Borin - Král tuzerů
To mě chytli 2x.Jednou to bylo domluvou a to i když jsem si vůl nechal doma řidičák1 1 1 No a podruhý jsem se jel ještě večer když jsem jed od mladý trochu projet a co čert nechtěl tak zrovna vyjížděly z postraní ulice 8 Tak jely kus za mnou a pak zapnuly majáky a zastavily mě...A zrovna u mladý před barákem 3 Půl ulice u voken a čuměly a já si připadal jak magor 1 No tepaly mě tam asi půl hodiny na kola, chybějící zadní nárazník, příčák a za fólie........celkově za 500Kč.A když jsem jim řekl že fólie maj homologaci tak mi řekli památnou větu : Můžou bejt homologovaný ale nejslou povolený zákonem k provodu na komunikacích Čr.Z toho jsem chcal 3 3 3
20:53:38
12.02.2005
DJPeter-M - zrušená registrace
Ja akorát 300 za lekarničku, že byla prošlá nebo co. To bylo při Kryštofu.

Tak sem koupil novou (220 Kč), od te doby nic.

-> Pavel Korbelář: Myslim, že zastěrky už povinný nejsou, ale nevim to na stopro
18:17:13
11.02.2005
Pavel P@nkáč
jo ještě že na tomhle maj bejt dva stěrače a že mám prasklý sklo, že prej může být jen 2cm prasklinka, motor naštěstí kouknul jenom spodem a nic nepoznal9 fakt jsem se pobavil ale pětikyla škoda- ještě že jsem neměl na autě 15-ky a podložky
18:14:16
11.02.2005
Pavel P@nkáč
Tak jsem dneska taky nafasoval jednu: jedu po pace a švestky v nějakým džípu furt za mnou a tlemí se kurvy...... jedu takovej kus a furt za mnou, potom mě na rovince přerdjeli a plácačka tak zastavým ................. vylezou s auta a že chtě j řidičák techničák a pojistku... řidičájk že nemam a že mám jenom potvrzení z autoškoly(dostanu až za 14 dní ) potom ať vylezu z auta prej jestli mám homologaci na vejfuck , po tom že mám divný zadní světla nemám zástěrky mračítko, modrý parkovačky, že mě s toho něco kape (prasklý ventylový výko) .............. a že za 1000Kč ukecal jsem je na 500Kč prej ať si to dám dohromady že to příště bude dražší! švestky byly docela v pohodě ale ty jejich kecy jsem se nemoh udržet smíchy 3 3 3 3 3 3 3
23:44:38
27.01.2005
Gryzly
-> Luděk: To jo ale když se mohl poplést z 1,8 na 1,9 nebo 1,6, tak taky mohl splést T a D.
14:25:17
27.01.2005
Luděk
-> Gryzly: no to jo,ale ne v dieselovém provedení,že4
13:08:38
27.01.2005
Gryzly
-> Luděk: A 1.8T
10:51:41
27.01.2005
Luděk
-> M.a.R.i: no tak zřejmě u tohohle motoru soudruzi z VW udělali někde chybu,protože jinak se běžně vyráběly motory 1,6D a 1,9D1
03:18:43
27.01.2005
Tomáš SK
-> Tuxik: Vy sa mate, u nas ti mozu zobrat aj technicak aj vodicak, podla typu priestupku...
23:26:19
26.01.2005
M.a.R.i
-> Luděk: no nic proti tobě8 , ale měl tam motor Golf 1,8D, možná byl přebroušenej, nevim, na to sem se ho neptal nebo je možný, že sem si ten obsah 1,8 vsugeroval, říkal mi to před 4rokama, ale byl to určitě diesel btw Já mluvim jenom pravdu, nevim, proč bych si měl vymejšlet . 4

-> Tuxik: Stalo se to před 8 rokama.

15:40:16
26.01.2005
Luděk
-> M.a.R.i: no nic proti Tobě chlapče,ale žádnej VW nikdy motor 1.8D neměl,takže jěště jednou a pravdu4
00:26:24
26.01.2005
Gryzly
-> Tuxik: Asi to bylo už dávno, nebo přez správní řízení.
22:27:54
25.01.2005
Tuxik
-> M.a.R.i: ale prislusnici VB prece nemaji pravomoc technicak na miste sebrat, ne ?
22:00:59
25.01.2005
M.a.R.i
Kámoš si takhle jel za parného letního dne ve svojí šáde, kde měl motor z Golfa II 1.8D. Zastavil na křižovatce a vedle něj zastavili benga, samozřejmě se stáhnutýma okýnkama, při jeho smůle. Začalo to větou: Dobrý den pane řidiči, co pak tam máte za motor? a skončilo to sebráním technický3.
11:25:56
25.01.2005
U-Geen
-> Honzik: no policajtu je tu v Jablonci docela dost se mi zda :-)
19:22:34
24.01.2005
Honzik
já sem dostal v 15 letech za vjezd do jednosměrky (z druhý strany). nejhorší na tom bylo, že ta jednosměrka měla dýlku asi 1,5 metru (já jel na kole). ale ten bloček na pokutu 50,- Kč mám schovanej

P.S.: nejezděte v Jablonci n. N na kole jednosměrkou na druhou stranu, maj tam přísný botičkáře 4
19:12:43
24.01.2005
Labros
-> King2: 156 a jeste kdyz bych pak projizdel kolem ty stojici koktavky s policajtama tak bych si neodpustil skodolibe 161
19:05:09
24.01.2005
Stepix
-> King2: jses borec3
19:00:30
24.01.2005
Stepix
-> RadstaR: 20.01.05 15:49:44 na parkovisti?3 , to musely bejt ale placaty mozky
17:34:59
24.01.2005
honnza
-> Gryzly: jasne presne tak wse ma homologaci a dyz uz budou chtit tag to sundam. wetsinou na to serou(teda zatim wzdy)

naplsed me stweli pri nakym tom krystofovi aprej:pane ridici vystupte si."

sem wystoupil a on:"co to mateš na tech swetlech?"

ja:"mracitka"

swestka:"a to je povolene?"(byle to prdel jaxe snazil mluwit spisiwne a smysluplne)

ja:" noooo..."

swestka:"asi ne, co?"

ja: :noooo..."

swestka:"a wite ze za to je pokuta?"

ja:"wim ale dyz ja je tam wcera dal atak dlouho sem je schanel."

on:"neska je to domluwou ale priste pokuta a wyfuk a motor se ani nechi widet. jedte!"

takle sem dostal domluwu uz asi 4 nebo 5 krat a nic50

nejlip se ukacavaj kadeti(hlavne kadetky) co se u nas we meste uci kontrolowat auta49
01:07:49
24.01.2005
Gryzly
-> Tuxik: Samozřejmě že nikde žádnou homologaci nemám. Jinam na mračítkách je homologace přece na té vnitřní straně. 3 aky jim můžeš říct že on jako policista nemá odbornou způsobilost aby mohl posuzovat co je a co není povolený. Z toho důvodu taky nemůžou odebírat malej techničák.
01:04:24
24.01.2005
Gryzly
-> Tuxik: Já jim vždycky tvrdím že je to homologovaný, že to tam mám několik roku a nikdy s tím nebyli problémy a že jsem s tím byl několikrát na technický a tam jim to nevadilo. Pokud budou chtít vidět homologaci, tak na příčnáku ji mám vyraženou ze spodní strany jako odpředu, tak at si klekne a podívá se. Jinak na ostetních věcech mám tu homologaci taky ale je to zatřený barvou a nebudu ju ji tady přece oškrabovat, pane policajt, když to mám tak pěkně udělaný. Taky mě jednou tvrdili že mám pod kolama podložky a já jsem jim dost drze řekl: JÁ TAM ŽÁDNÝ PODLOŽKY NEMÁM. jESTLI CHCETE TAK VÁM TO KOLO KLIDNĚ TADY NA MÍSTĚ SUNDÁM!!!! A on řekl jen že to je dobrý a že nemusím. Taky jsem tam neměl podložky ale prolisy, ale to on nepoznal. Jen se mu ty kola zdály nějaký moc ven.
23:35:25
23.01.2005
Mysirda - zrušená registrace
-> Tuxik: Nevim jak to myslis s tema 30%,ale v zakone je jasne napsany ze činna plocha svetla nesmi byt nijak zakryta coz je 0% 1
23:07:51
23.01.2005
Tuxik
-> Tuxik: zeptam se jinak 6 jak okecavate kdyz vas nekde chytej a chtej vam dat pokutu ? ktery upravy se ukecat daj a ktery ne ? (napr.mracitko nezasahuje do 30% svetla, centralni sterac parkuje dole apod.)

Diky za info, nerad bych zase brzo neco platil 4
12:40:36
23.01.2005
Tuxik
-> lubosgls: co jim vlastne muzu rict na central a mracitko ? da se to nejak ukecat ?
11:34:47
23.01.2005
lubosgls
-> Tuxik: tak to byla draha projizdka nato ze jsi vedel ze tak sacujou s tim centralem to docela pohnojili
01:19:28
23.01.2005
Tuxik
Tak mam dalsi ulovek 8

Vcera (vecer) byl Radotin obklicen policajtama snad na vsech vjezdech/vyjezdech... Tak jsem se jel projet... Samozrejme, v dalce cerveny svetylko a svestka ... Tak jsem zajel ke kraji...

P:dobry vecer, vase doklady od vozidla, OP

P:vite ze ty mracitka jsou zakazany?

J: vim, no, ale nezakryva to moc plochu svetel

P:A co ten centralni sterac ? Ten je taky zakazanej

J:Mne nebrani ve vyhledu... Ja pres nej vidim

P: tak to mame za tisic korun

J: hm..

P: nemate u sebe hotovost?

J: ne, ani korunu

P: tak vam napiseme slozenku...nashle

pak odjizdim, smerem na druhy konec Radotina a co se nestalo 9

dalsi svestky 3

Tak jsem vystoupil..

J: uz mne pred chvili zastavili kolegove, klidne vam ukazu stvrzenku o pokute...

P: no ukazte

J: zrovna jedu k (neco jsem si vymyslel, asi k babicce 1)

P: tak jedte

Pekne mne nasrali.... A pritom v centru Prahy ani jeden a na vesnici taky ne (jel jsem se projet pres Prahu a pak k Berounu..)
Extreme Tyres