skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rally humpolec!!!!
prohledat
69 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 22.02.2009 do 03.05.2009, založil/a Apple STS Chvojkovice-Brod
-> ondie: jj. technická přejímka
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co se dělo na tom STKáčku..tam byla nějaká přejímka vozidel,co se technického stavu týče ?
bylo to pěkný,sice sem byl jen v kempu,ale stálo to za to.
výborná akce hoší, Savkovy vezou pohár ve skupině za 3. místo, našemu spolku auta fungovala až na drobnosti fajn,nádherná trat, super svezení, posléze dám foto
-> kury: error
A když projížděl Bery, tak se mi vypnul foták

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: 

tak mi s berrym zachvilku vyrážíme, tak držte palce...... dovi a dosli

-> Peklo-Evo-Luboš: i bez stabilizátoru to jezdí
-> Peklo-Evo-Luboš: pojedtéééé, taky mám auto zatím bez motoru
-> Peklo-Evo-Luboš: to nic není,já mám auto ještě na špalkách,nestihlo by se to dát do kupy?
utrhli jsme v kralovicich stabilizator, nikam nejedeme

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak mě tam potkáte maximálně jako diváka
Auto jsem nestihl dodělat a ještě jsem se rozloučil s navigátorem, takže startovné už mám vrácené zase doma.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A ještě na trubce.... :-D Že by platilo heslo Prototype Gangu - HLAVNĚ NENÁPADNĚ??? :-D
-> Bery: hehe mě snad klapne motor ve čtvrtek jak víš a dnes sem radši testoval v rapidu jestli se bojím........ nebojím
jiank budu asi pak b5 jezdit do práce abych ji vyzkoušel

hele abychom to stihli my...já jedu ve středu na jámu a HP in...snad...nebude čas testovat...jak to tak vypada...
tak kolik virtáků potkáme na akci??
-> Stepan FUN: Jestli je to takhle jak říkáš, tak je to v pohodě... Uvidíme dle nálady a peněz, když je to takhle před Běšinama, ale zatím mě to láká...
-> vhml: Jestli to bude ta trať o který kluci mluvili, tak by to mělo bejt technický dost. Jezděj tam trénovat... Ale jestli se nakonec trať nezměnila opravdu netuším. Osobně jsem s nikým nemluvil. Každopádně jim věřím, protože jsou to všechno lidi, kteří jezděj. A zabezpečení by mělo bejt minimálně standardní. Je to oficiálně povolená akce, a k tomu dokládáš všechno, včetně zabezpečení.
Po nás kdysi chtěli dvě sanitky a asi 20 pořadatelů na kopec, kterej měl něco přes 2km a byla to jízda pravidelnosti...
A pokud máš nějaký konkrétní dotazy, obrať se na Miloše, kterej je duchovním otcem tohohle projektu. Kontakt na něj: Miloš Mráček, tel.:773680349, e-mail: mmmrrraaakkk@seznam.cz
Po nás kdysi chtěli dvě sanitky a asi 20 pořadatelů na kopec, kterej měl něco přes 2km a byla to jízda pravidelnosti...
A pokud máš nějaký konkrétní dotazy, obrať se na Miloše, kterej je duchovním otcem tohohle projektu. Kontakt na něj: Miloš Mráček, tel.:773680349, e-mail: mmmrrraaakkk@seznam.cz
Tušíte někdo kterak to bude organizačně zajištění? Tj. sanitky, rozumnej počet pořadatelů atd. Aby to pak nebyla nějaká hurá akce...
A trať teda bude 1RZ 2x tam a 2x zpátky jestli jsem to dobře pochopil? A nějaká rozumně technická? Aby to nebyly sprinty mezi křižovatkama...
Přemejšlím, že bysme se nakonec přijeli jedním autem svézt, ale přece jenom to máme přes 200km...
A trať teda bude 1RZ 2x tam a 2x zpátky jestli jsem to dobře pochopil? A nějaká rozumně technická? Aby to nebyly sprinty mezi křižovatkama...
Přemejšlím, že bysme se nakonec přijeli jedním autem svézt, ale přece jenom to máme přes 200km...
mno tak mame jet z pardubic 130 lr, 1000mb a mozna nase zatim bezramova 120 s

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tu poslední větu jsem už jednou v autě slyšel... :-D
-> Stepan FUN: bude, mrkni po tý 4.44 převodovce, o víkendu ji tam mám dovízt....na co trénink to je pro děti, když ránu tak z milosti

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Není???
A bude, nebo budeme ještě před závodama měnit motor??? A já nerejpu... Vzhledem k tomu, že nějak není čas, tak netuším, kdy začneme trénovat...

-> Stepan FUN: rejpale, mám problém, zatím není těsnění
-> Peklo-Evo-Luboš: Jedině dobře. :-) Alespoň budem vedět, že na umístění nemáme ani v nejhezčím snu a pojedeme jako na vejlet... :-)
šak jo, ale někam to tam pošlu nebo něco a co.... vezmu si ruksak, co z ní zbyde zametu a dam do baglu a valim vlakem dom..... ne až budou ňáký prachy tak z ní bude luxuska, která se bude vozit je na platáku

tak že by jsme se stavili?:-D
-> Johny Crash:
hochu měl bys to dat do kupy at mužeš vyjet i někam dal
Ja byl s moji škodovečkou v čechach pro nějaký díly i s vozíkem a 4 lidmi a za den najeto cca 1000km a naprosto v pohodě

ne, proč? fakt je to na to auto daleko, nejdál jsem s tim byl v Praze a bylo to tak tak, tak co?
-> Johny Crash: to si z nás děláš prdel,ne?
hééééj sakra proč to mam 260 km ! tak daleko mi škodovka nedojede! Jinak bych jel hned! Nejede se něco kolem Plzně nebo Varů nebo někde na západě?

-> Bery: no vidíš, že to zvládneš i bez maminky

už jsem rezervovanej,číslo 31,takže ještě aspon 20 bláznů!!!ať se to jede!!!
-> Bery: Musí to jít. Svatba stála peníze. :-D
-> Bery: jde , musíš krok za krokem a pak potvrdit oobjednávku vydržet, mě to tam skočilo 2.den večer
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: mě to prostě nejde...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nahodim samolepky SAFETY CAR a pojedu s vama!

Já už jsem zaregistrovanej a v pátek jsem odesílal startovný