skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Trnava
prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 02.02.2009 do 09.02.2009, založil/a Palo-Pablo1112
-> Janci398b: ty konik co si to dal za svetla, si to cele pokazilo
Oranzovy zraz-zlava"skoda 105(bolek)-kolobezka(drif
tking)-skoda 105(cert)
prisli sme az na 3 autach:D(Skody) aj ked ja nie:D Organizator temi bez auta:D Fotky som ja nerobil v TT , tato FOTO je z Vlckoviec , dufam , ze ostatny daju nejake fotky z TT ked budu tu
-> Palo-Pablo1112: ty trulo
tak sces mat stretko a mas rozebrane auto???? za 20min som tam, nabuduce spravime stretko u teba v garazi

jasne ze na autach..tak sa tesim...berem fotak aspon porobime dake neslusne fotecky

ludia , ja asi pridem peso:D Lebo auto je v garazi , rozobrate a pracuje sa na nom , tak toto moze byt take prve v tomto roku stretko , a uvitanie uz bude (otvorenie) na autach ci ako?:)
Takze zajtra sa tesime,pojdem za Drakulom na kolobezke

to bude ako stretavka,nie zraz..stretneme sa porozpravame a tak.sak co budeme doma...hlavne ked sa objavi niekto novy,spozname a taaaak behneme do baru na caj alebo kofcu
cafte fesaci , neblaznite este z jarom
azaj ta sobota je myslena jako teraz 7.2.2009???
ak sa bude dat pridem
azaj ta sobota je myslena jako teraz 7.2.2009???

ak sa bude dat pridem

takze v sobotu o 14:00 na tesco parkovisku...ked nebude prsat....ako chcete...
no nebolo by špatné.....-> TT_daniel:
jasna vec ved vtt sa mozme stretnut hocikedy ahocikde barz aj pred tescom cez vik a volaco sa vymysli
-> Palo-Pablo1112: mozme si spravit trnavske stretnutie...zavolame par ludi a mensie si mozme spravit aj za 2 tyzdne aj za tyzden...
-> Palo-Pablo1112: Aku Jaru to chces vitat? Ci ty myslis jar? ako rocne obdobie? hmm, tak potom sa to pise vitanie JarI....
bol by som za len dufam ze sa otepli skor ako planujes a ja stihnem dokoncit auto 

Caute ludia , mohlo by sa spravit nejake stretko skodovkarov v okoli TT niekedy , aspom tak ked sa otepli a tak uvitanie Jary alebo neviem