skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz jaro Čb
prohledat
30 příspěvků (zobrazeno 1 až 30) od 20.12.2008 do 22.12.2008, založil/a škodík - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:škodík - zrušená registrace
-> Tuner#2 22.12.08 17:35:09: moje řeč:) akorát problem je to když pak někteří labilnější jedinci ti chtěj rozbít hubu:D
bude k dispozici velky piskoviste?
A nezakládej další témata
Tuner#2 22.12.08 17:35:09 napsal:
→ Zdeněk.: To víš, co na srdci to na jazyku a občas je
to problém… hlavně slabší jedinci pak raději dobrovolně
volí BANán.
kto napriklad ?
→ Zdeněk.: To víš, co na srdci to na jazyku a občas je
to problém… hlavně slabší jedinci pak raději dobrovolně
volí BANán.
kto napriklad ?
-> škodík: Proč jsi to nenapsal sem? Nemáš na to odvahu? Chlapečku nejsme tady zvyklí na nějaké urážky a sprosté nadávky.
-> All: Tohle mě přišlo SZ: "Čau debil neplet se prosimte do věcí do kterejch ti nic neni a jdi si radši přendat kola na autě."
-> All: Tohle mě přišlo SZ: "Čau debil neplet se prosimte do věcí do kterejch ti nic neni a jdi si radši přendat kola na autě."
prosimvás nechte toho
-> Zdeněk.: To víš, co na srdci to na jazyku a občas je to problém... hlavně slabší jedinci pak raději dobrovolně volí BANán.
-> Tuner#2: -> havlik: vy jste teda rejpalové, myslím si teda to samé, ale aspoň sem nic nepíšu a držim hubu

-> škodík 22.12.08 17:06:16: A už se konečně dočkám odpovědi?
-> Mejot: Jako havlík, musel by jsi znát souvislosti.
-> Mejot: Jako havlík, musel by jsi znát souvislosti.

-> havlik: třeba tě překvapí ale hned podle pár řádků z židle někoho škatulkovat tohle dělaly soudruzi
-> Mejot: mě stačí to co tady z něj padá za věci občas pak sem tam něco na autohifi a pokud to bude mít vše stejnou uroveň tak by mi bylo líto i jet se tam podívat vlakem
-> havlik: proč?? někoho podcenuješ aniž by cokoli udělal
no na sraz pořádanej tebou fakt ne

na tunera2 nic jinýho neplatí ale zpátky ke srazu
-> škodík: nějakej vostrej ne
tak kdo ještě přijede?
Tuner#2.nj ale už si dej odchod
-> škodík: Škoda, já myslel že jsi to psal obecně, ale tak když je to pro elitu, tak já se někam cpát za každou cenu nebudu...
P.S. Už znáš odpověď na mou otázku viz. link? www.autohificlub.cz/forum /.../320
P.S. Už znáš odpověď na mou otázku viz. link? www.autohificlub.cz/forum /.../320
Tuner#2:tebe nědo nezval tak to neřeš
-> škodík: Takže tam ve finále taky může být jen táta s tuzingovou Octávií - nebo už transportérem? 

jo ale fakt možná on ho ted prodává a jestli ho bude mit i na jaře tak přijede
-> škodík: Bravissimo jo? 

možná tahle,ale stejně největší libovy tam budou naše škodule
-> škodík: jako třeba?
přijede i pár libovek z tuning cupu
Taky bychom se s kámošem ukázali, když to bude v rozumném termínu.
jestli to nebude chujovina tak bych prijel
-> kury: purkarec je u Vltavy, mezi Hlubokou a Týnem n. Vlt.
-> škodík: Já bych se určitě zúčastnil, jen bych potřeboval znát termín co nejdřív dopředu
-> škodík: Já bych se určitě zúčastnil, jen bych potřeboval znát termín co nejdřív dopředu
-> škodík: Jak je to daleko od Budějek a jakým směrem? Já to tam zase tolik neznám. Ale jestli bude auto hotový, tak bych se klidně zajel kouknout, když bude čas. Ale priorita jsou pro mě Bešiny.
asi budeme na jaře konat takovej menší srázek v Purkarci-kousek od budějc,bude se grilovta,spát ve stanech,spanilá jízda...kdo by přijel?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:škodík - zrušená registrace